Nye filmer høsten 2014

3078493320_aa0a7ec1bdSensommeren og høsten har mange spennende filmer å by på. Science-fiction filmen Guardians of the Galaxy har premiere 1.august. Quill stjeler en verdifull kule som den onde Ronan vil ha, og Quill blir snart forfulgt av dusørjegere som Ronan har sendt etter ham. Quill må slå seg sammen med en merkelig gjeng, blant annet en vaskebjørn og et menneskelignende tre, samt Gamora og Drax the Destroyer. Galaksens skjebne ligger i deres hender.

En annen film som har premiere 1.august er Hercules. Hercules er lei av å arbeide for gudene, og finner trøst i blodige kamper. I denne filmen dukker det opp kjente ansikter som Aksel Hennie, Tobias Santelmann og Ingrid Bolsø Berdal.

Actionkomedien Børning har premiere 13.august. Dette blir tidenes billøp – fra Oslo til Nordkapp. Kjente norske skuespillere som Sven Nordin, Anders Baasmo Christiansen, Otto Jespersen og Jenny Skavlan dukker opp i noen av rollene.

The Expendables 3 har premiere 15.august. Igjen blir det action for alle pengene når Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Mel Gibson, Dolph Lundgren, Harrison Ford og Arnold Schwarzenegger er tilbake på lerretet.

Andre filmer som kommer i august er Postman Pat blir kjendis, Teenage Mutant Ninja Turtles (3D), The Raid 2, thrilleren As Above, So Below, Step Up All in, Boyhood, komedien Let’s be Cops, Lykke på italiensk, Fly 2 og den norske filmen Beatles.

September kan også by på mange spennende premierer. Allerede 5.september kommer en ny film om Gubben og Katten. Den heter Gubben og Katten – Masekråker og bestevenner. Filmene To dager, en natt og Tusen bitar er blant flere andre filmer som har premiere samme dag.

Den 12.september er det blant annet premierevisning av filmene Frøken Julie og thrilleren Into the Storm. Dramaet Heaven Is For Real er også en av storfilmene som kommer i september. En annen storfilm er actionfilmen The Maze Runner, som har premiere 19.september. Den nye filmen om Kaptein Sabeltann har også premiere i september.

I oktober dukker Dracula opp på lerretet igjen, i filmen Dracula Untold. Gone Girl og den romantiske komedien The Hundred-Foot Journey har også premiere samme dag. 10.oktober er det premiere på thrilleren A Most Wanted Man. Dokumentarfilmen Bjørnøya har premiere 17.oktober. Krigsfilmen Fury kommer 24.oktober. Actionfilmen Kingsman: The Secret Service er en av flere andre filmer som har premiere 24.oktober. For skrekkfilmelskerne kommer Paranormal Activity 5 til kinoene samme dag.

Sensommeren og høstkveldene egner seg fint til et kinobesøk, særlig når det er ruskevær ute. Mange elsker å besøke kinosalen på denne tiden av året, og tilbudet av nye filmer er svært stort og variert. Det kommer nye filmer for alle aldersgrupper, fra barnefilmer og familiefilmer til skrekkfilmer og thrillere som kan skremme selv den mest hardbarkede kinogjenger. Derfor er det bare å glede seg til høstens kinotilbud. Filmene som er nevnt i denne artikkelen er bare et lite utvalg av filmene som kommer, så følg med i avisene og på nettet for å holde deg oppdatert om hvilke filmer som snart kommer til en kino nær deg.